Strada Moldovei 27B, Pașcani
Coşul meu: 0 produse - 0.00 lei 0

Reflexoterapie

Combaterea stresului

La Cataleya Spa reflexoterapia începe cu introducerea părților ce urmează să fie masate, și anume picioarele și mâinile, în apă caldă, în care plantele și fructele aromate și-au lăsat aroma și energia.

Reflexoterapia este o metodă preventivă ce se bazează pe întărirea sistemului imunitar prin masarea punctelor cheie. Aceste puncte reflexe sunt situate în talpă și în palmă.

Reflexoterapia spa este îmbinarea ideală între spa și reflexoterapie, prin deschiderea porilor și a punctelor energetice și prin inducerea unei stări de bine chiar înainte de masajul reflexoterapeutic, mărește efectul acestuia.

reflexoterapie pascani

reflexoterapie pascani

Reflexoterapia tratează problemele imunitare

Mișcările specifice de apăsare și masaj circular folosite de către reflexoterapeut reglează procesul natural de asimilare a nutrienților și vitaminelor la nivelul organismului, reușind astfel să amelioreze anemiile, să reducă problemele tractului digestiv și să trateze afecțiuni precum enterocolita.

Reflexoterapia stimulează circulația

O ședință de reflexoterapie stimulează circulația sângelui la nivelul mâinilor și picioarelor și pornește procesul natural de detoxifiere a organismului, îmbunătățind metabolismul și tonusul.

Programează-te