Strada Moldovei 27B, Pașcani
Coşul meu: 0 produse - 0.00 lei 0

LPG endermologie

🌸 LPG endermologie, 100% natural 🌸

În salonul nostru de înfrumusețare și remodelare corporală poți să îți întinerești corpul și fața, fără injecții, fără chirurgie, într-un mod foarte plăcut cu LIPOMASSAGE & LIFTMASSAGE.

☘️ Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern, non-invaziv și extrem de eficient în combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorită costumului special nu există riscuri de a se sparge vasele capilare și nici de a produce vânătăi ☘️

lpg endermologie pascani

lpg endermologie pascani

Slăbire Rapidă cu LPG CELLU M6 INTEGRAL 2

LPG CELLU M6 este un aparat special, de ultimă generație, brevetat de FDA – U.S Food and Drug Administration (Institutul American de Alimente și Medicamente), care se bucură de un real succes la nivel mondial fiind disponibil în peste 95 de țări.

Lipomasajul este o metodă de masaj mecanizată care acționează asupra țesutului adipos subcutanat având ca scop refacerea conexiunilor dintre mediatorii sanguini și adipocitele cu receptorii lor celulari.

În urma masajului efectuat cu CELLU M6 circulația limfatică și venoasă este relansată fiind amplificată cu 300%.

Principiul de funcționare al aparatului cuprinde 2 principii:

1) Vacuum – presiune negativă cu ajutorul căruia este aspirat țesutul în camera de masaj;

2) Două role motorizate, care au încorporat un motoraș miniatural, cu viteză și sens de rotație diferit.

Cu rezultate și pacienți mulțumiți în întreagă lume, CELLU M6 rămâne lider în tratarea celulitei. Prin intermediul programelor de care dispune CELLU M6 oricine poate scapă cu succes de celulită indiferent dacă are:

  • celulită compactă;
  • celulită moale cu retenție de apă;
  • celulită fibroasă;
  • celulită dureroasă;
  • celulită apărută în urma unei sarcini.

Pe lângă toate acestea CELLU M6 stimulează și sistemul neurovegetativ, contribuind astfel la reglarea metabolismului si eliminarea stării de stres.

Prin combinarea programelor de remodelare, contur, fermitate, drenaj limfatic și relaxare corpul va reuși în cele din urmă să-și regăsească echilibrul.

Programează-te

Tratament facial anti-aging sau luminozitate

Odată cu înaintarea în vârstă scade direct proporțional producția de colagen, elastină și acid hialuronic. Cu ajutorul endermologiei, implicit cu tehnica de liftmasaj executată cu Endermolift pielea este ajutată în mod natural și sănătos să-și recapete strălucirea.

Tratament facial bărbie dublă

Bărbia dublă apare de obicei ca rezultat al depunerii unui strat subțire de celule adipoase sub piele.

Prin stimularea fibroblastilor, pielea își recăpătă elasticitatea, conturul feței fiind astfel binedefinit.

Tratament facial detoxifiere

Inclusiv la nivelul gâtului și al fetei organismul uman are în dotare un lanț de ganglioni limfatici strategic poziționați ce reprezintă o adevărată fortăreața împotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor și diverși alergeni. Cu ajutorul lifmasajului circulația limfatică poate fi restabilită.

Tratament facial anti-cearcăne

Fie că vorbim de nopți nedormite, stres în exces, dezechilibre hormonale sau afecțiuni renale toate acestea pot avea drept consecință apritia cearcănelor.

O metodă eficientă de tratare a cearcănelor o reprezintă liftmasajul. Astfel circulația limfatică și venoasă este relansată la nivel local restabilându-se astfel echilibrul în organism.